Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Life is Strange: Episode 5 releasedatum bekend

Polarized 'normaal gezien' op 20 oktober uit.

De vijfde en laatste episode van Life is Strange komt op 20 oktober voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit onder de naam Polarized. Tenminste, ontwikkelaar Dontnod Entertainment meldt op de officiële Square Enix-blog dat het op die datum mikt.

"Normaal gezien maken we geen datum bekend tot we zeker zijn dat de game volledig klaar is, maar ter ere van Max' verjaardag vandaag laten we jullie vroeg weten dat we op 20 oktober mikken," zo vertelt de ontwikkelaar.

"Veel dingen kunnen naar de release toe veranderen, maar het team werkt hard om die datum te halen. We weten dat het wachten al lang aansleept. We willen echter zeker zijn dat Episode 5 op z'n best is."

Er is nog geen officiële trailer voor de vijfde episode. In onderstaande video zie je het door de ontwikkelaar verzamelde artwork van fans. De Everyday Heroes-actie kwam er ter ere van 100.000 volgers van Life is Strange op Twitter.

Op onze site lees je nog eens de Life is Strange - Episode 3 review van Randolf of de Life is Strange - Episode 4 review van Nathan.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties