Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Life is Strange: Episode 4 releasedatum bekend

Dark Room uit op 28 juli.

De vierde episode van Life is Strange komt op 28 juli voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit onder de naam Dark Room. Dat maakt uitgever Square Enix op zijn officiële blog bekend. Daarna volgt er nog een vijfde en laatste aflevering.

In de trailer van Dark Room zie je hoe het hoofdpersonage Max verder naar Amber op zoek gaat, het verdwenen meisje. Intussen wordt Arcadia Bay echt door een hevige storm bedreigd.

Ontwikkelaar Dontnod Entertainment laat tevens weten dat er van Life is Strange inmiddels ruim 1 miljoen exemplaren verkocht zijn.

Lees op onze site nog eens de Life is Strange - Episode 2 review van Nathan en de Life is Strange - Episode 3 review van Randolf.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties