Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Life Is Strange - Episode 2 ver voor release gelekt

Op 4chan.

De tweede episode van Life Is Strange is ver voor de release het internet op gelekt. Een speler vond de bestanden vermoedelijk in een illegaal gedownloade pc-versie van de game en heeft ze op de website 4chan geplaatst.

Eigenlijk staat de tweede episode gepland voor maart. Ontwikkelaar Dontnod Entertainment erkent het lek en zegt op het Steam-forum van Life Is Strange: "We vinden het erg jammer dat iets waar we zoveel tijd en passie in steken, nu al onafgemaakt op internet is te vinden. Steun ons alsjeblieft door deze versie niet te downloaden. We zijn nog veel aan het verbeteren voordat de episode echt af is en je deze kan ervaren zoals we hebben bedoeld."

Spelers die nog niet weten hoe het verhaal verder gaat in episode 2, worden geadviseerd vooral voorzichtig te zijn in forumthreads over Life Is Strange. Daar kan iemand nu zomaar spoilers plaatsen.

In Life Is Strange speel je als Max, die de kracht heeft om de tijd terug te draaien. Keuzes die je maakt staan daarom niet direct vast. Je bekijkt verschillende uitkomsten en kiest dan welke het beste bij je past, terwijl je de consequenties op de lange termijn niet weet.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties