Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Life is Strange Before the Storm Deluxe Edition laat je als Max spelen

Nog één laatste vaarwel.

Life is Strange: Before the Storm krijgt een bonus episode waarin je met Max Caulfield speelt, genaamd 'Farewell'. Deze is echter alleen te spelen als je de Deluxe Edition van de game koopt.

"We geven je een laatste kans om als Max te spelen in een op zichzelf staande episode, die voor de gebeurtenissen van Before the Storm afspeelt", alsdus ontwikkelaar Deck Nine. "Deze wordt na Episode 3 uitgegeven, en is alleen verkrijgbaar in de Deluxe Edition."

Er is ook een Complete Season en een losse Season Pass uitgave. Daar zit deze episode met Max niet bij. De Complete Season kost 16,99 dollar en de Deluxe Edition is 24,99 dollar. Deze versie bevat extra kleding voor Chloe en een mixtape mode waarin je zelf je muziek kunt bepalen tijdens de game.

Life is Strange: Before the Storm is aangekondigd tijdens de Microsoft E3 persconferentie. De game komt uit op 31 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Voor meer nieuws van de beursvloer, check je ons E3 2017 nieuwsoverzicht.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties