Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lies of P sequel bevestigd

Geen leugen.

Hotel Krat exterior in Lies of P
Image credit: Neowiz
Via een uitgebreide presentatie heeft Ji Won Choi - de bedenker van Lies of P - de toekomst van de game toegelicht. Fans kunnen zich de komende periode aan gratis updates en betalende DLC verwachten. In de verdere toekomst staat er ook een sequel op de planning.

Choi laat weten verheugd te zijn met het succes van de game. Recent raakte immers bekend dat Lies of P op een maand tijd meer dan een miljoen keer is verkocht. Het is dan ook logisch dat de game ook in de nabije toekomst nog de nodige aandacht krijgt.

In de video toont de director alvast enkele beelden van de DLC die in de maak is. Daarin is het hoofdpersonage op een schip te zien. Choi gebruikt bij de screenshot ook de cryptische omschrijving dat 'wat hij tot nu toe heeft getoond slechts het topje van de ijsberg is'.

Naast DLC krijgt de game ook de nodige gratis updates. Later deze maand krijgt het Weapon Assemble-systeem enkele aanpassingen. Ook wordt de moeilijkheidsgraad van het begin van de game verlaagd. Zo zul je meer Quartz vinden en wordt Rising Dodge een standaardvaardigheid.

Ten slotte maakt de update het mogelijk om brillen en hoeden afzonderlijk te selecteren om je outfit naar je eigen wensen aan te passen. De outfit van Alidoro wordt meteen ook toegevoegd aan de game.

Over de sequel zelf is er voorlopig niets geweten, enkel dat die 'in ontwikkeling is en de hoogste prioriteit krijgt'.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Lies of P

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties