Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

LG UltraGear 49GR85DC monitor komt deze maand uit in Europa

Geschikt voor gaming en multitasken.

LG meldt dat de LG UltraGear 49GR85DC monitor later deze maand uitkomt in Europa. Het beeldscherm meet 49 inch en heeft een adviesprijs van 1200 euro.

Het beeldscherm heeft een 32:9 beeldverhouding en een verversingssnelheid van 240Hz. De LG 49GR85DC is daarnaast ook VESA DisplayHDR 1000-gecertificeerd, beschikt over een contrastverhouding van 3000:1, en heeft een piekhelderheid van 1000 nit.

Dat alles zorgt volgens de fabrikant voor levendige kleuren, scherpe beelden en een verfijnd zwart. De monitor bevat ook LED Hexagon achtergrondverlichting, twee HDMI 2.1-poorten en een DisplayPort 1.4-aansluiting.

Als laatste is er ook ondersteuning voor DTS Headphone:X, Picture-in-Picture (PIP) en Picture-by-Picture (PBP) aanwezig.

Dankzij DTS Headphone:X kun je 3D-geluid horen met een bekabelde hoofdtelefoon. Met Picture-in-Picture kun je inhoud van een extern aangesloten apparaat tonen in een zwevend venster en met Picture-by-Picture deel je het beeldscherm in twee delen en kun je met meerdere vensters tegelijkertijd werken.

Meer informatie over hardware vind je op onze website in de Trust GXT 498 Forta review, de Medion Erazer Beast X40 review en de MSI Clutch GM51 Review.

Read this next