Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Level 5 gaat nieuwe games tonen

Ontwikkelaar laat zes spellen zien op event

Ontwikkelaar Level 5 heeft ons al enkele erg knappe titels gebracht in de voorbije jaren. Als meest recente game is er uiteraard het oerdegelijke Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies, maar ook de Professor Layton reeks komt voorts uit de boezem van deze Japanse ontwikkelaar. De laatste titel die binnen die reeks bij ons verscheen was Pandora's Box, een DS-game die met een dikke acht op tien ging lopen.

Maar wat heeft Level 5 in de toekomst nog allemaal voor ons in petto. Wel, op die vraag zullen journalisten op 19 oktober een antwoord krijgen, wanneer de ontwikkelaar de deuren van haar eigen "Vision 2010" event opent. De conferentie zal plaatsvinden in de stad Gotanda, en we hebben alvast enkele van de aanwezige spellen kunnen opsporen.

Zo zal er met zekerheid Ni no Kuni: The Another World voor de DS en PS3 te zien zijn, terwijl ook Professor Layton and the Mask of Miracles, een 3DS-game, zijn opwachting zal maken.

Daarnaast liet Level 5 weten dat ze nog vier onaangekondigde projecten achter de hand hebben, die elk van een onthulling voorzien zullen worden op het evenement.

Wat voorspellen wij? Dragon Quest X bitches!! Volgens een rondvraag door het blad Famitsu is dit de titel waar men in Japan het meest van allemaal naar uitkijkt, en gezien deeltje negen al even beschikbaar is lijkt het ons tijd te worden dat Level 5 deze Wii-game uit de doeken gaat doen!

Daarnaast verwachten we ook de eerste beelden van White Knight Chronicles voor de PSP te zien, terwijl er ook nog het mysterieuze spel Time Travellers is waarover we zo goed als niets weten. Om af te sluiten zou het ons niet verwonderen mocht Level 5 aankondigen dat ze een samenwerking met Capcom aangegaan zijn.

Wij brengen verslag uit eens het evenement achter de rug is! Tot die tijd kwijlen we nog even op de prachtige trailer van Ni no Kuni: The Another World.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties