Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lente-update Guild Wars 2 gelanceerd

Heart of Thorns staat in bloei.

De lente-update voor Guild Wars 2 is gelanceerd. Hiermee krijgt zowel Guild Wars 2, alsook de Heart of Thorns-expansion een update.

De patch maakt het eenvoudiger om de Heart of Thorns maps te ontdekken. Belangrijke waypoints in zijn niet langer Contested, waardoor de omgeving veiliger en toegankelijker is. Ook zijn er nieuwe map-wide events geplaatst, met nieuwe beloningen.

Het World-versus-World systeem is tevens aangepast, zodat servers met weinig spelers automatisch een alliantie vormen. Hierdoor staan ze sterker tegen vollere servers. De beloningen zijn ook aangepast. Spelers kiezen nu een pad met de items die ze willen winnen.

Ook is er een Raid Lobby toegevoegd, waarin spelers elkaar kunnen ontmoeten om samen te raiden. De Lobby laat je eenvoudig naar de Raid Portals in Lion's Arch Aerodrome reizen.

Tenslotte krijgt iedereen die Heart of Thorns heeft gekocht een item, waarmee je je character naar level 80 kunt boosten. Mocht je niet zeker weten of je je character wilt boosten, dan kun je ook een proefperiode aangaan. De permanente boost is geldig voor één character.

De vorige grote update voegde Gliders toe aan Guild Wars 2.

Bekijk op YouTube

Minuutje tijd? Lees ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Guild Wars 2

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.
Reacties