Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Leisure Suit Larry Kickstarter een groot succes

500,000 vunzige grapjes.

Denk je ook met weemoed terug aan de avonturen van de hitsige schuinsmarcheerder Leisure Suit Larry? Dan is er goed nieuws: de kickstarter om een HD remake tot leven te wekken van de smoezelige klassieker is een groot succes geworden: met nog zes dagen op de klok heeft het project haar doel van 500.000 dollar behaald.

De remake die in handen is van Replay Games zal meer omvatten dan slechts een simpele re-release van de old school Sierra adventure game uit 1991. Het project zal van de grond af aan opgebouwd worden en zal worden uitgebracht op het mobiele platform en PC. Vanzelfsprekend zijn volledige voice acting en "ultra-high res graphics" - evenals een breed scala aan nieuw schunnige moppen - inbegrepen. Tof is dat minimaal drie Larry veteranen actief bij het project zijn betrokken: Sabine Duvall, Leslie Balfour en Larry Godfather Al Lowe.

Replay schat rond oktober de game uit te brengen op PC en tablets en zal naar gelang van verdere inkomsten ook uitwijken naar andere platforms. De uitgever heeft ook aangegeven interesse te hebben in andere remakes.

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties