Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

LEGO Jurassic World aangekondigd

Speel ook de Jurassic Park-films na.

Warner Bros. Interactive kondigt LEGO Jurassic World aan, een nieuwe game van TT Games. Hierin speel je de gebeurtenissen van alle vier Jurassic Park-films na.

Het betreft daarbij zowel Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III als het aankomende Jurassic World zelf. De game komt in juni uit, dezelfde maand als waarin Jurassic World voor het eerste in de bioscopen draait.

Er zijn nog geen gameplaybeelden vrijgegeven van LEGO Jurassic World, maar er is wel een filmtrailer uit voor de nieuwste Jurassic-film. Daaruit blijkt onder meer dat het park een futuristische make-over heeft gekregen en dat er een Tylosaurus in zit, een dinosaurus die onder water leeft.

LEGO Jurassic World is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Wii U, Xbox 360 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties