Skip to main content

LEGO Dimensions krijgt Hire a Hero feature

Laat je als personages spelen die je zelf niet hebt.

Ontwikkelaar Traveller's Tales maakt bekend dat LEGO Dimensions een Hire A Hero feature krijgt.

De nieuwe feature stelt je in staat om als personages te spelen die je zelf niet in je bezit hebt. Eerder was het nog nodig om een fysiek LEGO-figuurtje van bijvoorbeeld de Doctor te hebben om ook als hem in de game te kunnen spelen.

Elk figuurtje beschikt tevens over unieke vaardigheden die geheime gebieden, unlockables of andere speciale objecten vrijspelen. De drie figuurtjes die standaard met de game worden geleverd (Gandalf, Batman en Wildstyle) zijn niet in staat om je toegang tot al deze content te geven.

Je was voorheen verplicht om uitbreidingen voor LEGO Dimensions te kopen om zo specifieke puzzels te voltooien. Zo is alleen Unikitty in staat om puzzels met rainbow items op te lossen.

De Hire A Hero Feature maakt nu alle personages uit Wave 1 van LEGO Dimensions gratis beschikbaar. Je hebt in-game studs nodig om karakters tijdelijk te rekruteren. Traveller's Tales meldt dat er in de toekomst meer waves aan de feature worden toegevoegd.

LEGO Dimensions is nu speelbaar op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Wii U. Een lijst met stemacteurs in LEGO Dimensions vind je op de site.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next