Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Legendarische Pokémon Deoxys wordt volgende maand verdeeld

Zal slechts één dag beschikbaar zijn.

Deoxys is één van die Pokémon uit een select groepje die je enkel kan verkrijgen wanneer Nintendo zelf besluit er een paar weg te geven. De kans dat je hem hebt weten te bemachtigen gedurende de eerdere periode dat ze hem verdeelden is erg klein, tenzij je met je Pokémon Ruby, Sapphire of Emerald spelletjes naar Amerika of Japan bent gevlogen.

Op 8 mei krijgen Pokéfanaten een nieuwe kans. Iedereen met Black 2 of White 2 in zijn bezit kan de game dan zonder al te veel problemen afhalen via een draadloze connectie naar het gift centrum van Gamefreak. Zij zullen een Deoxys ontvangen van een nog onbekend level met eveneens onbekende aanvallen en vaardigheden.

Deoxys is een legendarische Pokémon die in de Uber tier zit. Een doetje is het dus alleszins niet. Deze Pokémon die tijdens de derde generatie werd geïntroduceerd is de eerste die verschillende formes kreeg. Zo zal hij in zijn Defense Form een grotere verdedigingskracht krijgen en wordt hij sneller in zijn Speed Forme. De keuze van de Forme moet wel buiten een gevecht gebeuren door het fossiel in Nacrene City's museum te observeren. Wie hem op 8 mei mist, zal misschien nog eens tien jaar moeten wachten, dus noteer het met stip in je agenda en/of Pokédex!

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties