Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED aangekondigd

Een hele mond vol.

Nintendo heeft een The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED-model aangekondigd. Het OLED-model kost € 369,99 en komt 28 april 2023 uit. De Tears of the Kingdom-game zit niet bij de console en moet je dus nog afzonderlijk kopen. Wederem een console die in de Splatoon 3- en Scarlet en Violet Limited Edition OLED-collectie kan.

Het OLED-model heeft een gouden tint en een wit docking station. Op de linker joy-con vind je groene iconen die van de nieuwe technologie uit Tears of the Kingdom lijken te komen. De rechter joy-con en de achterkant van de console bevatten witte golven. De voorkant van de dock geeft een groot gouden triforce-embleem weer.

Naast de OLED-console komt er ook een Pro Controller en een Nintendo Switch-etui in de stijl van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

De Zelda-Switch komt op 28 april uit. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-game en de overige accessoires komen vervolgens op vrijdag 12 mei 2023 uit.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties