Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Legend of Mana remaster aangekondigd

Legend of Remaster.

De PlayStation-klassieker Legend of Mana krijgt op 24 juni een remastered versie op pc, PlayStation 4 en Switch. Dat kondigt Square Enix aan via een trailer.

Naast verbeterde HD graphics bevat de remaster zowel nieuwe als originele muziek en is het mogelijk om random encounters uit te zetten. Verder wordt er ook een nieuwe minigame met de naam Ring Ring Land aan de game toegevoegd.

Cover image for YouTube videoHD remastered 'Legend of Mana' Official Promotion Trailer

Legend of Mana kwam in 1999 uit voor de PlayStation. De game speelt zich af in de wereld van Fa'Diel. Die wereld deel je zelf in door de verschillende locaties op de wereldkaart te plaatsen.

Dat Legend of Mana een remaster krijgt, is geen verrassing. In 2016 werd ook Adventure of Mana al terug uitgebracht, in 2018 volgde een remake van Secret of Mana en vorig jaar kreeg Trials of Mana diezelfde behandeling.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties