Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Legend of Mana anime aangekondigd

The Teardrop Crystal.

Tijdens een livestream heeft Square Enix een Legend of Mana anime aangekondigd, gebaseerd op de onlangs geremasterde game met dezelfde titel.

Legend of Mana: The Teardrop Crystal heeft nog geen releasedatum. Warner Bros. Japan wordt ondersteund door de studio Graphinica (Hellsing Ultimate), die zich specialiseren in CG-animatie. De anime wordt geproduceerd door Yokohama Animation Lab.

De producent van de remaster heeft aangegeven dat, 'toen [Warner Bros. Japan] met veel passie de Legend of Mana animatie pitchte, realiseerde ik me dat ik snel moest beginnen aan een remaster van de game. Dus, zo gaat het gerucht, dat is hoe het HD remaster project van start is gegaan.'

Het plot van de anime is nog niet bekend. Legend of Mana vertelt zijn verhaal in losstaande missies die met een rode draad aan elkaar verbonden zijn, dus het is mogelijk dat de anime een soortgelijke structuur aanneemt.

Volgens de geruchten is er onlangs ook een Final Fantasy 9 anime aangekondigd.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties