Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Legacy of Kain en Wolfenstein domeinnamen geregistreerd

Nieuwe games binnen de twee series?

Superannuation heeft twee domeinnamen die hinten naar nieuwe games in de Legacy of Kain en Wolfenstein series. De website warfornosgoth.com duidt sterk op een nieuwe titel binnen de Legacy of Kain-serie. CSC Corporate Domains, Inc. registreerde de site voor Square Enix. De domeinnaam refereert naar het Land van Nosgoth, ookwel Nosgoth genoemd. Alle spellen in de Legacy of Kain-serie spelen zich in dit fictieve land af.

In Blood Omen: Legacy of Kain speel je Kain, een man die vermoord wordt, wederkeert als vampier en op jacht gaat naar zijn moordenaar om zijn menselijke gedaante terug te krijgen. Legacy of Kain: Soul Reaver volgt Raziel, een voormalig luitenant van Kain. Nadat Kain hem tot een eeuwige marteling verdoemd, wordt Raziel tot gered door een god om wraak te nemen op Kain. De Legacy of Kain-franchise kent ook nog Soul Reaver 2, Blood Omen 2 en Legacy of Kain: Defiance. Laatstgenoemde game is de meest recente en kwam uit in 2003. Geruchten bestaan dat Crystal Dynamics werkt aan een reboot van Legacy of Kain: Soul Reaver.

CSC Corporate Domains Inc. heeft ook ook een website geregistreerd onder de naam Wolfenstein-Spiel.com (wat, van het Duits naar het Nederlands vertaald, "Wolfenstein-Spel" betekent). ZeniMax Zweden schijnt aan een nieuwe Wolfenstein titel te werken. De eerste Wolfenstein game kwam uit in 1981 en de serie kent vooral faam dankzij Wolfenstein 3D (1992). Dit spel maakte het first-person shooter genre razend populair op de PC. Deze populariteit geniet het genre vandaag de dag nog steeds.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties