Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Riot Games kondigt een Ultimate Skin aan voor League of Legends

Sona ruilt haar harp in voor draaitafels.

Het speelbare personage Sona van League of Legends krijgt een Ultimate Skin. Dat meldt ontwikkelaar Riot Games door de lancering van een promo website. Sona is daardoor het derde personage die deze visuele upgrade krijgt. Eerder gingen personages Ezreal en Udyr haar voor.

Naast haar andere verschijning voorziet DJ Sona de game van haar eigen elektronische muziek. Door '/toggle' in de chat te typen wordt het volgende nummer afgespeeld. Daarnaast verandert Sona van uiterlijk wanneer een ander nummer opstaat. Teamgenoten mogen meeluisteren door op een knop naast Sona's portret te klikken.

De skin kost 3250 Riot Points, maar is in de eerste dagen tegen een gereduceerde prijs te koop. Eigenaars van de Ultimate Skin krijgen ook exclusieve in-game iconen. Ten slotte zijn de drie nummers gratis via de promo website te downloaden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties