Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

League of Legends card game Legends of Runeterra lanceert eind april

Krijgen Hearthstone en Gwent een te duchten concurrent?

Het op League of Legends gebaseerde kaartspel Legends of Runeterra lanceert op 30 april voor mobiele apparaten en pc. Dat maakt ontwikkelaar Riot Games bekend. Momenteel is er al een open bèta voor de game beschikbaar.

In een bijhorend filmpje zien we hoe verschillende champions uit League of Legends het tegen elkaar opnemen in een epische strijd. Naast het filmpje kondigt Riot Games aan dat de lancering van de afgewerkte game gepaard gaat met 120 nieuwe kaarten en een extra regio.

Daardoor telt Legends of Runeterra op het einde van de maand zeven regio's, 35 champions en vierhonderd kaarten. bij de lancering van de game neem je bovendien alle progressie uit de bèta mee en krijgen alle spelers die voor 8 mei inloggen een cadeautje.

Riot Games verzekert de fans dat de game intussen vlot draait en dat het progressiesysteem werkt. De ontwikkelaar benadrukt echter wel dat er ook in de toekomst nog allerlei updates komen. Wat die inhouden, vernemen we binnenkort via een roadmap. Naast deze card game onthulde de League of Legends-ontwikkelaar recent ook de free-to-play shooter Valorant.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties