Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Layers of Fear en QUBE 2 deze week gratis in de Epic Games Store

En er komen nog meer horrorgames aan.

In de Epic Games Store kun je deze week opnieuw twee gratis games downloaden. Tot woensdag zijn QUBE 2 en horrorgame Layers of Fear gratis beschikbaar. Ook volgende week staan de gratis games in de webwinkel in het teken van Halloween. Vanaf donderdag kun je immers aan de slag met SOMA en Costume Quest.

QUBE 2 is een first-person puzzelgame die sterk doet denken aan Portal. Met gebruik van een speciale handschoen manipuleer en controleer je tal van objecten in de omgeving om zo puzzels op te lossen.

Layers of Fear is dan weer een horrorgame waarin je in de huid van een naamloze schilder kruipt en die je met tal van jump scares de stuipen op het lijf probeert te jagen. De versie in de Epic Games Store bevat bovendien ook de Inheritance DLC, waarin je bepaalde evenementen uit de hoofdgame herbeleeft vanuit de ogen van een kind. Onze Layers of Fear review vind je op de site.

Getagged als
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties