Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

LawBreakers closed beta start later deze maand

Gewichtige aankondiging.

Ontwikkelaar Boss Key Productions meldt dat LawBreakers een gesloten bèta krijgt van 16 tot en met 19 maart. Je kunt je inschrijven voor de testfase via de LawBreakers website.

LawBreakers is de nieuwe game van Cliff Bleszinski. Bleszinski werkte voordien als hoofdontwikkelaar aan de de Unreal Tournament en Gears of War games.

Met Lawbreakers wil de ontwikkelaar een first-person Arena Shooter aanbieden, waarin de nadruk ligt op elementen die de zwaartekracht manipuleren. Zo krijg je een jetpack en zijn er in elk level gewichtloze zones.

Vorig jaar organiseerde de studio al een alpha voor de game. Sindsdien is er volgens Bleszinski echter veel veranderd: "Het is niet langer dezelfde game. Het hele team heeft er hard aan gewerkt en we denken dat jullie veel plezier beleven aan de nieuwe klassen en nieuwe wapens."

Volgende week licht de ontwikkelaar deze nieuwe features verder toe op Pax East. Eerder maakte Boss Key Productions al bekend dat LawBreakers niet langer een free-to-play game is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties