Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Laura officieel aangekondigd voor Street Fighter 5

Nieuw personage lekte eerder al.

Ontwikkelaar Capcom kondigt officieel het personage Laura aan voor Street Fighter 5. Het Japanse gamesblad Famitsu lekte vorige week al afbeeldingen van het nieuwe karakter.

Capcom meldt dat Laura een Braziliaanse is die in 'Matsuda Jiu-Jitsu' is gespecialiseerd. Ze heeft een 'methodische grapple-stijl' en snelle bewegingen. Laura is tevens de eerste grappler in de Street Fighter-reeks die een projectiel-aanval heeft.

Laura's V-Skill activeert Linear Movement. Deze Skill stelt haar in staat om snel van of naar een vijand te bewegen. De V-Trigger van Laura heet Spark Show en zorgt ervoor dat haar Thunder Clap-projectielen verder vliegen. De Trigger zorgt er tevens voor dat haar aanvallen en grabs meer stun-schade doen.

Dit zet de teller momenteel op veertien verschillende speelbare personages in Street Fighter 5. Het rooster ziet er nu als volgt uit: Ryu, Ken, Nash, M.Bison, Cammy, Chun Li, Birdie, Necalli, Vega, R. Mika, Rashid, Karin, Zangief en Laura. Er volgen nog twee aankondigingen voor een totaal van zestien speelbare personages.

Street Fighter 5 komt volgend jaar uit voor de pc en de PlayStation 4. Deze week maakte Capcom bekend dat de tweede bèta voor Street Fighter 5 eind oktober van start gaat.

Lees in onze Street Fighter 5 preview alles wat we over de game weten.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties