Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

UPDATE: Launch event voor CoD: Black Ops

Amsterdam is 'the place to be'.

De nieuwe telg in de razend populaire Call of Duty-reeks is er bijna. Als je de release van het spel niet op je eentje wilt vieren, zak je vanaf 20 uur op 8 november best af naar Amsterdam. Uitgever Activision zorgt daar in de Convention Factory namelijk voor een heus launch evenement.

Wat mag je verwachten? Ontwikkelaar Treyarch komt het spel in hoogst eigen persoon voorstellen, zal vragen van fans beantwoorden en goodies uitdelen. Er vinden op dat moment ook verschillende andere launch events plaats in Europa, en het zal mogelijk zijn om een online match uit te vechten tegen mensen die zich op één van die evenementen bevinden.

Alsof dat nog niet genoeg is word je getrakteerd op een gratis optreden van DJ's Dans Le Rock en de The Opposites. En uiteraard zal je er alle versies van het nieuwe spel als eerste kunnen aanschaffen. Enig addertje onder het gras is dat je minstens 16 jaar moet zijn om toegelaten te worden.

En dan is er natuurlijk nog het feit dat Amsterdam niet meteen bij de deur is. Indien je die afstand niet ziet zitten ga je rond middernacht misschien best eens langs bij je lokale Game Mania, die dan speciaal z'n deuren zal openen om het spel te verkopen.

UPDATE: Activision heeft zopas nog een aantal nieuwtjes over het evenement in onze mailbox gedropt. Zo zal er een gratis pendeldienst voorzien worden tussen station Amsterdam CS en de Convention Factory van 20u tot 22u en van 0u tot 2u. Verder zal het spel in de zaal speelbaar zijn, dus reeds voor de officiële releasedatum.

Bovendien zal de winnaar van de lokale multiplayermatches niet alleen een mooie prijs winnen, maar het eveneens opnemen tegen de winnaars van de wedstrijden op de andere internationale launch events. Tot slot hebben de artiesten van Top Notch een exclusieve Mix Tape gemaakt waarvan er 2000 exemplaren zullen worden uitgedeeld ter plaatse.

Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties