Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

The Last of Us 2 is de langverwachte opvolger van Naughty Dog's post-apocalyptisch avontuur voor de PS3 en meteen één van de laatste groote games voor de PS4 voor de PS5 release later in 2020.

In het begin voelt Last of Us Part 2 aan als meer van hetzelfde. Opnieuw moet je je weg banen door infected met flessen, bakstenen en de weinige ammo die je nog in je handen kan krijgen, in een verhaal dat Joel en Ellie volgt enkele jaren na de gebeurtenissen van de vorige game.

Maar naarmate je verder gaat in de game, neemt het verhaal niet alleen een vreselijke wending, maar er worden ook nieuwe systemen geïntroduceerd die de game meer diepte geven dan je oorspronkelijk vermoedde. Er zijn semi-open world gebieden zoals Downtown Seattle, uitgebreidere crafting systemen en meer wapen upgrades.

The Last of Us Part 2 walkthrough en gids met item locaties

Deze The Last of Us 2 Part 2 walkthrough en gids is nog onder constructie, maar we gidsen je door alle hoofdstukken van de game, geven de oplossingen van puzzels, safe codes en locaties van collectables zoals Artefacts, Trading Cards en Journal Entries terwijl je de game speelt.

We beperken spoilers tot een minimum maar we vermelden natuurlijk wel de locaties en events waar nodig.

Jackson

Seattle Dag 1

Er volg snel meer!

The Last of Us Part 2 gidsen voor specifieke collectables

Op zoek naar specifieke info over de locaties van collectables of andere optionele dingen? Deze pagina's lijsten ze op in chronologische volgorde:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties