Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Larry 'Major Nelson' Hryb verlaat Microsoft

Na een carrière van 22 jaar.

Na 22 jaar gaat Larry 'Major Nelson' Hryb weg bij Microsoft. Volgens Hryb is het tijd voor een nieuwe hoofdstuk in zijn carrière.

Hryb vervoegde Microsoft in 2001 als editor-in-chief voor MSN Music. Hij stapte echter al snel over naar het Xbox-team, waar hij uitgroeide tot een van de bekendste gezichten en contactpersonen voor de community als senior director of corporate communications.

Tijdens zijn carrière bij Microsoft werkte Hryb mee aan enkele innovatieve projecten zoals het Achievement-system en party chat. Daarnaast was hij ook een belangrijke vertegenwoordiger van Microsoft op tal van grote evenementen.

Onder andere Mike Ybarra van Blizzard en Geoff Keighley hebben Hryb via sociale media al bedankt voor de bijdrage die hij aan de gamesindustrie heeft geleverd. Het is nog niet duidelijk wat de toekomst brengt voor Major Nelson.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties