Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lading demo's deze week op PSN

Tiger Woods, Monster Madness, Facebreaker

Vroeger was alles beter. Toen moest je een halve dag wachten voordat je een demo gedownload had. Ook al viel de demo daarna eigenlijk tegen, je wilde na al die moeite niet toegeven dat het spel weinig plezier bood. Tegenwoordig is alles anders want je hebt binnen tien minuten een flinke demo die je zelfs nog sneller weer van je PC of console afgooit. Desalniettemin zijn we dankbaar voor elke demo die we kunnen spelen, want het behoedt vaak voor een miskoop.

Vandaag is er een flinke update voor de PlayStation Store van je PlayStation 3. Niet alleen mag je nu een balletje slaan met Tiger Woods, maar ook gezichten inslaan met Facebreaker en zombies afslachten met Monster Madness: Grave Danger. Mocht die hole-in-one niet lukken, dan kan die agressie dus altijd nog afgekoeld worden met de komische boksgame of een grote zombieslachting.

De laatste update die Sony voor haar PSN heeft doorgevoerd bracht ook een aantal PSOne-klassiekers met zich mee. Ten eerste is daar het spel Sheep dat, verbazingwekkend genoeg, over schapen gaat. Daarnaast is daar het nostalgische Driver dat je meevoert langs drie Amerikaanse steden waarin je mag rondscheuren alsof je Michael Schumacher's gehandicapte neefje bent.

Vroem vroem...

Reacties