Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Laatste Trials Fusion-DLC nu uit

Ubisoft hint naar meer content in de toekomst.

De zesde en laatste downloadbare uitbreiding voor Trials Fusion is nu uit. After the Incident is beschikbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De uitbreiding bevat tien nieuwe banen, 24 uitdagingen en meer objecten voor de 'track editor.'

Ubisoft meldt op Twitter echter dat deze uitbreiding slechts het einde van 'het eerste seizoen' is. Daarmee suggereert het bedrijf dat er meer content voor de toekomst is gepland. Nog voor de release van Trials Fusion sprak ontwikkelaar RedLynx zich uit over een langetermijnvisie.

In een recent interview met RedBull zegt creatief directeur Antti Ilvessuo: "Ik denk dat het belangrijk is dat we vanaf dag één het doel hadden om de game in leven te houden, en ik denk dat zich dat toont, want er is een grote hoeveelheid aan content en opties - en het houdt niet op."

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties