Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Laatste auto's Forza Motorsport 6 onthuld

Meer dan een jaar lang elke dag een andere wagen rijden.

Turn 10 Studios en Microsoft hebben de laatste tien wagens van Forza Motorsport 6 onthuld. Hiermee komt in de Standard Edition het aantal auto's op 460 te staan. Een record: nog nooit eerder zijn er zoveel wagens tijdens de lancering van een Forza-game beschikbaar geweest.

Zo zijn onder meer de Mercedes-Benz AMG GT S, Volvo S60 Polestar en Jaguar XKR-S GT als laatste aan het wagenpark toegevoegd. Naast de 460 wagens zijn er nog eens 33 extra auto's verkrijgbaar middels een pre-order, car packs of andere edities. Een overzicht van alle auto's in Forza Motorsport 6 vind je hier.

De racesimulatie komt op 18 september exclusief voor de Xbox One uit. Voor die tijd kun je onder meer alvast in de Forza Motorsport 6 demo een proefritje in de nieuwe Ford GT maken.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties