Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

LA Noire komt naar PC op 11 november

Alle DLC gratis inbegrepen.

Enkele dagen geleden kon je hier al lezen dat Team Bondi en Rockstars laatste wapenfeit vermoedelijk in november zijn weg naar de PC zou vinden met alle verschenen DLC inbegrepen in de aankoopprijs. Zoals wel vaker met dit soort geruchten blijkt die informatie ook hier waar te zijn. Misschien zou Cole Phelps een keertje moeten onderzoeken of uitgevers dit soort geruchten niet zelf de wereld insturen voor wat meer visibiliteit.

Niet dat Phelps het al niet voldoende druk heeft in de eigenlijke game, om nog maar te zwijgen van de extra zaken die je in de "Nicholson Electroplating"-, "Reefer Madness"-, "The Naked City"-, "A Slip of the Tongue"- en de tot voorheen exclusief op PS3 verschenen "The Consul's Car"-DLC kan onderzoeken.

Benieuwd of je trouwe PC'tje de indrukwekkende gezichtsanimaties en omgevingen van LA Noire zal kunnen trekken, neem hieronder dan vooral een kijkje naar de systeemvereisten.

  • Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac.
  • Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz.
  • RAM: 2GB to 8GB.
  • Hard drive space: 16GB.
  • Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB.

In afwachting van de release op 11 november is het misschien geen slecht idee onze review een keertje door te nemen om te ontdekken of LA Noire spek naar jouw bek zou kunnen zijn.

Onderzoek moorden in het donkere Los Angeles van de jaren '40.
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties