Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

L.A. Noire zal trachten te vernieuwen

Realistisch detectivewerk in het spel.

L.A. Noire lijkt een interessante game te worden, al hebben we tot nu toe nog niet zo heel vernomen over het spel. Wel weten we dat het een open-world game zal worden die zich in de jaren '40 gaat afspelen, en blijkbaar tracht ontwikkelaar Team Bondi wat vernieuwing met hun aankomende titel te brengen.

Jeronimo Barrera, de vice president of product development, liet weten dat het team "gaat voor een andere aanpak die spelers de kans zal geven om realistisch detectivewerk te verrichten in L.A. Noire."

"Je zou kunnen zeggen dat ons spel lijkt op GTA omdat je een open wereld hebt waarin je kunt rondlopen, maar het tempo waarin je dat doet is volledig anders. L.A. Noire zal niet steunen op grootste actiemomenten zoals in GTA - maar er is wel actie te vinden - maar we focussen ons meer op de interactie tussen de spelpersonages," aldus Barrera.

Volgens Brendan McNamara, de oprichter van Team Bondi, neemt uitgever Rockstar een risico door zijn beslissingen omtrent de gameplay aan te nemen. "Met L.A. Noire kunnen we een genre dat reeds werkt binnen films en literatuur eindelijk richting games brengen terwijl niemand anders dat ooit probeerde."

L.A. Noire zou dit najaar nog in de winkelrekken moeten verschijnen, al ontbreekt een meer precieze op dit moment nog steeds.

Getagged als

Reacties