Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

L.A. Noire komt naar de Nintendo Switch, PS4 en Xbox One

Mis-daadkrachtig.

Rockstar Games laat weten dat L.A. Noire naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox one komt. De game lanceert op 14 november op de platformen.

De PlayStation 4- en Xbox One-versie van L.A. Noire heeft onder andere verbeterde textures en een beeldschermresolutie van 1080p. Daarnaast heeft de game 4K-ondersteuning op de PlayStation 4 Pro en de Xbox One X.

De Nintendo Switch-versie maakt onder andere gebruik van de gyroscoop in de Joy-Con controllers. Daarnaast gebruikt de game ook de touch screen van de console. Rockstar geeft niet aan of de Switch-versie ook grafische verbeteringen heeft.

Rockstar heeft tevens een VR-spin-off van L.A. Noire onthuld. Eerder doken er al geruchten over een VR-versie van L.A. Noire op. De spin-off is een adaptatie van een aantal missies uit de hoofdgame.

L.A. Noire is in 2011 uitgebracht voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De game speelt zich af in het Los Angeles van de jaren 40 en draait om detective Cole Phelps.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties