Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Krome Studios werkt aan nieuwe Ty the Tasmanian Tiger

Wie werkt aan wat?

Krome Studios werkt aan een nieuwe Ty the Tasmanian Tiger game. Dat is te lezen op de website van de ontwikkelaar. Dit om het tien-jarige bestaan van de mascotte te vieren. Platforms of gameplaydetails zijn nog niet bekend. Maar wie waren Ty en Krome ook alweer?

Krome bracht eerder drie Ty-games op de markt voor de vorige generatie platformen. Het waren alledrie platformgames waarbij Ty zijn boemerang gebruikte om tegenstanders uit te schakelen. De games werden middelmatig ontvangen door de pers en het lukte Ty nooit boven grootheden als Crash Bandicoot en Spyro the Dragon uit te stijgen. Bekijk voor de grap dan ook eens deze TV-spot waarin Ty -nog vol zelfvertrouwen- de vloer aanveegt met deze iconen.

Het is voor het eerst sinds twee jaar dat we echt weer iets horen van Krome Studios: na het even middelmatige Blade Kitten leek het er zelfs op dat de ontwikkelaar failliet was verklaard, maar daarna bleek dat Krome zich zou storten op de mobiele markt. Het zou dus best kunnen zijn dat deze nieuwe Ty-game in ontwikkeling is voor mobiele telefoons. We wachten het af.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties