Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Krijgt Warzone binnenkort ook een metrolijn?

Het openbaar vervoer in Verdansk breidt uit.

Nadat Activision eerder al een rijdende trein toevoegde aan Call of Duty: Warzone, lijkt het er nu op dat Verdansk binnenkort ook een metrolijn krijgt. Dat doen beelden uit de Call of Duty League van afgelopen weekend alvast vermoeden.

Verschillende fans merkten op luchtfoto's immers een mysterieus nieuw gebouw in de buurt van het stadium op. Dat gebouw zit momenteel niet in de game, maar de locatie ervan komt overeen met een van de metrostations op een eerder gelekte map. Als die info klopt, zien we hier dan ook de eerste beelden van het toekomstige metrostation 2.

Of het gerucht klopt, weten we vermoedelijk eind deze maand. Warzone Season 6 gaat immers eind september van start. Hier lees je alvast nog eens alle Warzone Season 5 info. Daarnaast is het ook uitkijken naar Call of Duty: Black Ops Cold War, die vorige week eindelijk officieel is aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties