Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Krijgt Too Human een vervolg?

Plannen om de trilogie af te maken.

De fantasy/action rpg van Silicon Knights, "Too Human", krijgt mogelijk een vervolg. Dat zei bedenker Dennis Dyack tegen IndustryGames. Dyack bleef echter karig met zijn commentaar: "We intend to finish the trilogy but no comment beyond that... You know, there's very public litigation around that." Er zijn dus duidelijk plannen om de trilogie af te maken, maar door een rechtszaak wil Dyack verder geen commentaar geven.

De rechtszaak waar het hier om gaat is een met Epic. Silicon Knights claimt namelijk dat Epic te weinig steun geboden heeft bij hun engine (wat ze contractueel verplicht waren) en zo het ontwikkelingsproces vertraagd en bemoeilijkt hebben.

Too Human was een game die dan ook berucht was om zijn verblijf in development hell. De game werd oorspronkelijk al in 1999 aangekondigd op de E3. Toen het spel eindelijk uitkwam in 2008, waren de reviews eerder gemengd, en de game verkocht slechter dan verwacht. Een vervolg komt dus eerder onverwacht.

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties