Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Krijgen we binnenkort Warzone modes met 200 spelers?

Game verklapt de verrassing.

Call of Duty: Warzone hint in de menu's van de game naar nieuwe game modes voor 200 spelers.

Vorig weekend waren Warzone en de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare gratis te spelen. Spelers die inlogden werden verwelkomd met een bericht van Infinity Ward dat informatie gaf over Warzone en wat spelers in de toekomst van de game mogen verwachten.

Eén van de screenshots in dat bericht toont een menu van Warzone met game modes die momenteel nog niet beschikbaar zijn. Daar zien we onder andere 'BR 200', 'Plunder 200' en 'BR Juggernaut' als opties, implicerend dat zowel de Battle Royale mode als Plunder Mode binnenkort met 200 spelers gespeeld kunnen worden in plaats van de huidige 150.

Van de derde game mode, BR Juggernaut, weten we intussen dat die later in Season 4 arriveert.

Tijdens de lancering van Call of Duty: Warzone zei ontwikkelaar Infinity Ward al dat er tests hadden plaatsgevonden met 200 spelers en met grotere squads. Uiteindelijk lanceerde Warzone met een maximum van 150 spelers, maar werd wel beloofd dat games modes voor 200 spelers op een later moment toegevoegd zouden worden.

Het lijkt er dus op dat het in Warzone Season 4 eindelijk zover is. Meer spelers betekent hardere concurrentie dus bekijk zeker eens onze Warzone gids met tips om je speelstijl te perfectioneren voordat het zover is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties