Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Krijgen we binnenkort de eerste GTA 6 trailer te zien?

Een vacature bij Rockstar Games doet alvast vermoeden van wel.

Een nieuwe vacature op de website van Rockstar Games doet vermoeden dat we binnenkort misschien wel eens de langverwachte eerste GTA 6 trailer te zien krijgen. Via de vacature zoekt het bedrijf immers iemand om 'cinematische gameplay op te nemen om online en op tv te vertonen'.

Een expliciete verwijzing naar GTA 6 is er niet. Aangezien er echter geen andere grote games in ontwikkeling zijn bij Rockstar Games, lijkt het ons plausibel dat het hier wel degelijk om een vacature voor GTA 6 gaat.

Met de regelmaat van de klok duiken er nieuwe geruchten op over GTA 6. Zo deed een financiële rapportering van Take-Two Interactive vorig jaar vermoeden dat GTA 6 in 2023 uitkomt. Als dat zo is, mogen we in 2021 of 2022 een eerste trailer verwachten. Dat bevestigt alleen maar het vermoeden dat de huidige vacature effectief voor GTA 6 is.

Een ander gerucht zegt dan weer dat GTA 6 een kleinere game zal zijn dan GTA 5, terwijl fans denken dat ze de locatie van de nieuwe game hebben ontmaskerd door een GTA Online trailer met hints naar GTA 6.

Officieel houdt Rockstar Games wel nog de lippen stijf op elkaar over de game. Een van de weinige officiële vermeldingen van het bestaan ervan kwam er via Strauss Zelnick, de topman van Take-Two Interactive. Die liet vorig jaar optekenen dat GTA 6 waarschijnlijk meer dan 60 euro zal kosten.

Andere officiële info is er voorlopig niet. Wil je echter samen met ons speculeren over de langverwachte game, dan lees je hier alle GTA 6 geruchten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties