Skip to main content

Krijg MW1 gratis bij pre-order MW3 op PC

Enkel geldig op Steam en Activision's site.

Modern Warfare-fans hebben kans op een goede deal want momenteel is er een actie gaande op Steam en Activision's officiële digitale winkel die elke gamer die Modern Warfare 3 pre-ordert, gratis en voor niks Call of Duty 4: Modern Warfare krijgt.

Helaas gaat het dus wel enkel om de PC-versie van Modern Warfare 3. Wie de game pre-ordert moet wel niet wachten tot die game uitgebracht wordt begin november, hij mag meteen Modern Warfare 1 downloaden.

Call of Duty 4: Modern Warfare werd uitgebracht in 2007, vier jaar geleden alweer, en is één van de meest invloedrijke shooters van het voorbije decennium. Het stuwde de populariteit van de Call of Duty-franchise niet alleen naar ongekende hoogtes, het hele first person shooter-genre surfte mee op de golf die de game veroorzaakte.

In single-player is de invloed van Modern Warfare vooral te merken aan het 'rollercoaster'-gevoel waarbij de speler veel verschillende en indrukwekkende setpieces en scripted events tegenkomt die verweven zijn in de gameplay, op gebied van multiplayer staat Modern Warfare 1 vooral bekend als de game die als eerste een RPG-element introduceerde in shooters: namelijk het levelen van je personage en het unlocken van wapens en perks.

Read this next