Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Krijg één van de vijf beta keys voor Gears of War 3

UPDATE: ze zijn allemaal de deur uit!

UPDATE: de beta keys waren na enkele tientallen minuten allemaal de deur uit, dus het heeft geen zin meer om ons nog te mailen. Felicitaties aan de Eurogamers die er eentje wisten te bemachtigen, en we zien jullie wel online!

Zin in Gears of War 3, maar zie je het niet zitten om nog maanden te wachten alvorens het spel uitkomt? Dan hebben we bij Eurogamer België een uitstekende oplossing voor je klaar!

We mogen namelijk in samenwerking van Microsoft vijf beta keys weggeven om nu al de veelbesproken multiplayer mode van Gears of War 3 uit te testen! Hierdoor maak je deel uit van de kleine groep gamers die nu al mogen genieten van wat gruwelijke chainsaw gun-actie!

Wat moet je doen om zo'n zeldzame beta key te ontvangen? Stuur een mailtje naar info@eurogamer.be! Geef in de subject line aan dat het gaat om de "Gears of War 3 beta key", en in de mail plaats je je Eurogamers naam waaronder je schuilgaat op Eurogamer België.

Nog geen account aangemaakt? Geen probleem, via deze pagina is dat na enkele klikken opgelost!

De eerste vijf gelukkigen die een mail weten te sturen ontvangen meteen hun persoonlijke code, die daarna op Xbox Live ingegeven kan worden om de actie te laten beginnen. Wees er dus snel bij, want voor je het weet zijn de beta keys de deur uit.

Veel geluk!

Dit zou jij kunnen zijn. Mailen dus!

Getagged als

Over de auteur

Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Redactielid

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties

More Competitions

Meest recente artikelen