Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kratos uit God of War komt naar Fortnite

Godslastering.

Binnenkort kun je in Fortnite waarschijnlijk een skin verkrijgen van Kratos uit God of War. Een teaser die Sony via Twitter heeft verspreid, doet dat alvast vermoeden. De kans is dan ook groot dat je de skin enkel kunt verkrijgen in de PlayStation 4- en PlayStation 5-versies van de game.

In de teaser is te zien hoe Agent Jonesy onderzoek doet naar het volgende personage voor de game. Dat zou een mysterieuze man zijn die 'letterlijk al goden heeft vernietigd met zijn blote handen tijdens een oncontroleerbare woede'. Veel duidelijker hoeft de hint niet te worden.

Twitter-gebruiker HYPEX heeft intussen in de files van de game ook de nodige beelden van de nieuwe skin gevonden. Daardoor weten we dus ook al hoe Kratos er uit zal zien. Voorlopig is het dus enkel wachten op een officiële aankondiging over vanaf wanneer de skin beschikbaar is, en hoe je die kunt verdienen.

Fortnite Chapter 2 Season 5 is gisteren gestart. Dat gebeurde met een spectaculair Galactus-evenement dat meer dan 15,3 miljoen gelijktijdige spelers aantrok.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties