Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Koop indiegames voor het goede doel

Vijf games voor een zelf te bepalen prijs!

Herinner je je Valentijn nog? 14 februari 2010, de dag waarop je je geliefde liet weten hoeveel hij of zij voor je betekende? Of staat die datum eerder in je geheugen gegrift doordat een hele hoop ontwikkelaars van indiegames de handen in elkaar sloegen om de Indie Love Bundle te lanceren? Het was een prachtig initiatief waarbij je voor een slordige vijftien euro maar liefst zes indiegames kon kopen. Wel, nu het eindejaar aanbreekt gaat er alweer een gelijkaardig initiatief van start.

Via humblebundle.com kun je nu voor een prijs die jij helemaal zelf beslist vijf indiegames in één klap in huis halen. Het gaat om Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos en Revenge of the Titans, stuk voor stuk titels vol nieuwe gameplayconcepten en leuke gameplay.

Kies je ervoor om de bundel te kopen, dan gaan de centjes die je ervoor geeft integraal naar het goede doel. Denk hierbij aan organisaties als Child's Play en The Electronic Frontier.

Voel je je dus in een vrijgevige beu en wil je als beloning voor je goedheid wat games scoren? Download dan als de bliksem de Humble Indie Bundle!

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties