Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Koop een huis in patch 2.1 van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

En verzamel exclusieve uitrusting in nieuwe PvP-modus.

Square Enix brengt dit jaar een eerste content update uit voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Patch 2.1 voegt onder andere een 'Housing'-systeem toe, zodat je je eigen huis kan kopen. Daarover maakt producent Naoki Yoshida meer bekend op de Tokyo Game Show.

Huizen zijn in eerste instantie te koop in de drie beginsteden Gridania, Limsa Lominsa en Ul'dah. Zowel het interieur als de buitenkant zijn naar eigen smaak in te vullen, wat neerkomt op een totaal van zo'n 380 verschillende aanpassingen. Hoe dat er uit ziet, zie je in onderstaande video.

Ook de Player versus Player (PvP)-arena Wolve's Den arriveert met patch 2.1. Hierin nemen teams van vier of teams van acht spelers het tegen elkaar op. Daarmee valt exclusieve uitrusting te winnen die je nergens anders in de game krijgt.

Voor spelers die het hoogste level al hebben bereikt, is de Crystal Tower nieuw. Deze kerker is gebaseerd op de gelijknamige toren uit Final Fantasy III voor de NES, en is enkel te overwinnen met een team van 24 man.

Daarnaast krijgt de 'Duty Finder' verbeterde functionaliteit. Deze gebruik je normaal gesproken om automatisch een groep samen te stellen. Vanaf patch 2.1 kun je aangeven of je graag andere spelers helpt, die de kerker voor het eerst doen. Door de rol van mentor op je te nemen krijg je bonuspunten die je kan spenderen aan sterkere uitrusting.

Tot slot kun je dankzij de patch ook naar de kapper. Het is dan mogelijk je haarstijl aan te passen nadat je je personage al hebt gemaakt. Een precieze datum voor de patch is nog niet bekend.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties