Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Koop de Humble Frozenbyte Bundle

*UPDATE* Vijf halen, X euro betalen!

De PC-gamers onder ons kunnen hun hartje weer ophalen, want de Humble Indie Bundle is weer terug. Onder de naam Humble Frozenbyte Bundle kunnen we nu al voor de derde keer zelf onze prijs bepalen voor een pakket Indie games.

Deze keer gaat het om een vijftal games van ontwikkelaar Frozenbyte. Of nee, vier-en-een-half. De vijfde game is immers het prototype van de nooit gereleasete game Jack Claw. Om die onafgewerkte game goed te maken krijgen we dan weer wel Frozenbytes grootste parel, Trine. Verder maken Shadowgrounds, Shadowgrounds: Survivor en Splot het lijstje compleet. Nog nooit van Splot gehoord? We vergeven het je, de game moet immers eerst nog gemaakt worden.

We kunnen niet alleen zelf bepalen hoeveel we betalen, we kunnen ook kiezen waar ons geld naartoe gaat. Met de verkoop van deze Bundle worden immers de goede doelen Child's Play en Electronic Frontier Foundation gesteund. Aan ons om te kiezen hoeveel geld er naar deze goede doelen gaat en hoeveel geld de ontwikkelaar van de games mag ontvangen. Vergeet ook de initiatiefnemers van de Bundle niet, want deze actie organiseren kost ook een aardige duit.

We hebben nog 14 dagen de tijd om van dit aanbod gebruik te maken. Sinds de verkoop vanochtend gestart is, werd al $172.000 opgehaald en gingen 33.300 bundels over de toonbank. Om zelf de bundel aan te schaffen kun je hier terecht.

---UPDATE--- Om jullie nog een laatste duwtje te geven richting aankoop, kunnen we jullie ook melden dat de games Trine, Shadowgrounds en Shadowgrounds: Survivor ook via Steam te activeren zijn. Waarschijnlijk zal dit ook mogelijk zijn voor Splot wanneer die game verschijnt. Dezelfde games zijn ook te activeren via het gelijkaardige platform Desura. Wie fan is van Onlive kan Trine ook voor zes maanden op dat platform activeren.

Getagged als

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties