Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kondigt Kojima 2 games aan tijdens E3?

Er zijn alvast veel mogelijkheden.

De E3-beurs sluipt langzaam maar zeker dichterbij. Momenteel staat alles op Eurogamer België nog in het teken van de gloednieuwe 3DS, maar eens die drukte geluwd is wordt het tijd om ons decor helemaal in de stijl van de Amerikaanse Westkust in te richten.

Enkele van de vele aankondigingen die op de voorgrond kunnen treden zijn maar liefst twee onthullingen van Hideo Kojima, de Japanse filmfan die vooral bekend staat voor z'n sublieme Metal Gear Solid-reeks. De man heeft de aardbevingen in Japan overleefd, twitterde hij onlangs nog, en dat zullen we geweten hebben. Volgens de geruchten althans.

Eerder liet hij reeds via een tweet weten dat hij zijn project graag wou onthullen tijdens de aankomende Tokyo Game Show, maar wie weet zijn die plannen gewijzigd en mogen we het nieuws al tijdens de E3-beurs verwachten.

Wat de man zou kunnen aankondigen? Eens even kijken... Metal Gear Solid 4: Substance, Metal Gear Solid 5, het langverwachte Zone of the Enders 3, Peace Walker voor de PS3, een nieuwe Metal Gear Solid of Zone of the Enders voor de NGP, een Zone of the Enders voor de 3DS, de taboe-game waar hij het lang geleden over had, of nog iets totaal anders natuurlijk. Misschien zelfs niets. Spannend!

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties