Skip to main content

Konami onthult deze week meer informatie over de toekomst van Silent Hill

Silent Hill 2 remake? Silent Hills? Nog een middelmatige film?

Uitgever Konami laat via Twitter weten dat er op woensdag 19 oktober een livestream komt waarin de toekomst van de Silent Hill-reeks uit de doeken wordt gedaan. Je kunt de stream volgen vanaf 23:00 uur. De tweet is ook al gedeeld door Silent Hill art designer Masahiro Ito.

Voorlopig is het nog onduidelijk welke aankondigingen je mag verwachten. Fans hopen alvast dat de geruchten over een Silent Hill 2 remake door Bloober Team kloppen. Die kans is zeker reëel, aangezien er zelfs al vermeende Silent Hill 2 remake screenshots zijn gelekt.

Silent Hill teaser site image.

In het interview waarin gehint werd naar die remake, vermeldde regisseur Christophe Gans dat er 'meerdere games' in de maak zijn. Afwachten dus wat er woensdag allemaal wordt onthuld. Mogelijk wordt ook de nieuwe Silent Hill-film van Christophe Gans verder toegelicht.

Het is intussen al tien jaar geleden sinds de laatste volwaardige game in de reeks, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. Meer info over waar je de stream kunt bekijken wordt via de Silent Hill teaser website gecommuniceerd.

Read this next