Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Konami kondigt 3 Kinect-titels aan

Alle drie verkrijgbaar vanaf november.

Konami heeft vandaag drie Kinect-games aangekondigd die in november zullen uitgebracht worden. DanceEvolution en CROSSBOARD 7 zullen launchtitels zijn voor het Xbox360-accesoire dat op 10 november verschijnt. De derde game, Sports Island Freedom, volgt 25 november.

DanceEvolution is een dansgame in de trend van Just Dance en Dance Central waarbij je met je gehele lichaam de dansmoves op het scherm moet nabootsen. Op de voorbije Tokyo Game Show werd deze titel door het publiek tot "meest veelbelovende game" gekroond.

In CROSSBOARD 7 moet je op een speciaal board het einde van een parcours bereiken. Ook hier moet je, zoals bij haast elke Kinect-game, je volledige lichaam gebruiken om je personage te besturen en alle hindernissen te ontwijken en overwinnen.

Sports Island Freedom, dat later in november verschijnt, is een sport-compilatiegame van Konami. Er zijn in totaal tien sporten speelbaar: tennis, boksen, boogschieten, Pain ball, beachball, trefbal, kendo, skiën, snowboarden en kunstschaatsen.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties