Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Konami: "eFootball is in principe een demo bij de release"

Pre-seizoentraining.

eFootball is bij zijn release in principe een demo. Dat onthult uitgever Konami in een reeks tweets waarin vragen over de game worden beantwoord.

In een tweet wordt gevraagd of eFootball bij zijn release in de herfst van 2021 in principe een demo is. Het antwoord van Konami is: "In vele opzichten, ja. We willen dat mensen zo snel mogelijk aan de slag kunnen met eFootball, daarom bevat het bij zijn uitgave een beperkt aantal teams en spelmodi."

Daarnaast bevat de game geen microtransacties bij de release en voegt de studio in de loop van de herfst nieuwe content aan de game toe.

Konami maakt ook bekend dat next-gen spelers grafisch geen downgrade ervaren als ze het in cross-play opnemen tegen spelers op Android of iOS en bij de release kun je het al opnemen tegen de CPU/AI. Meer details volgen op een later tijdstip.

Konami onthulde bij de aankondiging in juli dat Pro Evolution Soccer nu eFootball heet en free-to-play is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

eFootball

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties