Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Komt Watch Dogs dit jaar nog uit?

Voor "all home consoles."

Ubisoft's Watch Dogs, de next-gen titel die onverwacht de show stal op de afgelopen E3, zou eind dit jaar al op de markt komen. Dat valt toch af te leiden uit enkele gelekte reclameborden.

Op de posters in kwestie die je onderaan de pagina kan bewonderen staat de lezen dat Watch Dogs beschikbaar zal zijn tijdens de feestdagen van 2013 (waarvoor dank aan Kotaku). Daarnaast zou de titel verschijnen op "all home consoles". Aangezien de Xbox 720 en de PS4 vermoedelijk dit jaar op de markt zullen komen, kan die statement zo'n beetje alles beteken. Krijgen ook de huidige consoles van Sony en Microsoft de titel? Zal er een Wii U-versie komen? Mogen ook kleinere consoles zoals de OUYA en Shield Watch Dogs verwelkomen in hun line-up? Het blijft nog onduidelijk.

De game, die volgens de meest recente geruchten origineel deel uitmaakte van de Driver-franchise, laat je toe om allerlei voorwerpen in een levendige stad te hacken om zo je doel te bereiken. Heel veel meer is er echter niet bekend over het spel. Laat maar komen met die info, Ubisoft!

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties