Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Komt Tales of Vesperia naar de Wii?

UPDATE: Stemacteur vergiste zich.

Tales of Vesperia is momenteel enkel verkrijgbaar voor de Xbox 360, en fans van Japanse RPG's zijn het over het algemeen eens dat Namco Bandai een goed spel heeft ontwikkeld. De Tales of-reeks is er eentje waarbinnen om de haverklap nieuwe delen verschijnen, maar nu lijkt het alsof de uitgever meer zin heeft om reeds uitgebrachte titels naar andere consoles te poorten.

Zo is Tales of Vesperia momenteel in Japan al te koop voor de PlayStation 3, en ook die versie zal in de loop van volgend jaar naar Europa komen. Dat wisten we echter al een tijdje, en we vroegen ons eerlijk gezegd al af waarom de Wii niet ten tonele kwam in deze soap. Wel, vanaf vandaag ziet het ernaar uit dat ook de console van Nintendo een portie Tales of Vesperia zal krijgen.

Een Japanse stemacteur die een van de personages uit Tales of Vesperia voor zijn rekening neemt vertelde het volgende op zijn eigen blog: "Tales of Vesperia komt op allerlei platformen uit aan een snel tempo: De Xbox 360, de PlayStation 3, en binnenkort zelfs op de Wii," liet de man weten.

UPDATE: De stemacteur in kwestie bleek het te hebben over Tales of Graces in plaats van Tales of Vesperia. Hij biedt zijn oprechte verontschuldigingen aan op zijn officiële blog.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen