Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Komt Resident Evil: Revelations naar de Xbox 360 en PS3?

In Korea zeggen ze alvast van wel.

Volgens het Koreaanse Rating Board voor videogames zal Capcom hun horrorshooter van op de 3DS, Resident Evil: Revelations, binnen afzienbare tijd uitbrengen voor de Xbox 360 en PS3.

Het spel kwam begin dit jaar uit voor Nintendo's jongste handheld en kreeg over het algemeen zeer positieve reviews. Het spel werd vooral geprezen voor zijn terugkeer naar de roots van de reeks. Claustrofobische horror aan een traag tempo dus, en niet de third-person shooters die Resident Evil 5 en 6 uiteindelijk zijn geworden.

Deze port lijkt een logische beslissing voor Capcom, aangezien een volgende game in de hoofdreeks nog enkele jaren op zich zal laten wachten. Ook het succes van Resident Evil 6 was niet zo groot als de firma eerst had gehoopt, dus kan deze game de wonden misschien toch wat helen.

Het gaat hier waarschijnlijk om een downloadbare titel, aangezien ook Resident Evil 4 en Code Veronica vorig jaar hun intrede deden op de huidige generatie consoles. Of het een pure port wordt van de game of dat er nog wat grafisch zal worden bijgeschroefd, is nog onbekend. Er werd meer uitleg gevraagd aan Capcom, dus zodra zij iets laten weten, vertellen we het voort.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties