Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Komt er dan toch een zwarte PS5?

Sony brengt folder uit met zwart design.

Sony heeft een promotiefolder verspreid aan medewerkes van winkels waarin een zwarte PS5 prominent in beeld staat.

Sinds Sony enkele weken terug voor het eerst het PS5-design toonde, hebben we enkel nog maar de witte versie van de PS5 gezien. De reacties op het internet waren echter gemengd en al snel verschenen er verschillende photoshops van de PS5 in andere kleuren.

De folder in kwestie met de zwarte PS5.

Nu lijkt het er toch op dat er ook een zwarte PS5 komt. Sony heeft een folder verspreid aan werknemers van winkels om de sales van hun producten te boosten en een speciaal puntenprogramma te introduceren.

In die folder staan verschillende Sony-producten, waaronder een zwarte PS5. Opvallend is dat de LED-lijn in dit design rood is en niet blauw.

Mogelijk gebruik Sony die versie omdat het beter past bij de layout van de folder, die ook zwart en rood als kleurenschema hanteert. Mocht de folder niet van Sony's eigen hand zijn, dan zouden we er van uit gaan dat het om een keuze van een stagiair ging die een Photoshop op internet tegenkwam.

Dat Sony echter zelf de folder verspreid, geeft echter toch geloofwaardigheid aan deze folder.

Meer weten over de PS5?

Getagged als
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties