Skip to main content

Komt de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy binnenkort naar Xbox Game Pass?

Daar hebben wij alvast geen bezwaar tegen.

Enkele weinig subtiele posts op Twitter doen vermoeden dat de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy binnenkort naar Xbox Game Pass komt. Wanneer dat precies gebeurt en of ook de pc-versie aan het aanbod wordt toegevoegd, is nog onduidelijk. Vermoedelijk volgt er heel binnenkort een officiële bevestiging van Microsoft.

De Twitter-account van de Phoenix Wright-games postte dit weekend een eerste hint door te reageren op de aankondiging dat Dragon Quest 11 vanaf nu speelbaar is via Game Pass. Die reactie is op zich al verrassend, aangezien de Phoenix Wright-account op Twitter meestal enkel wordt gebruikt om kortingen en promoties voor de game aan te kondigen.

Daar stopt het echter niet, want al snel plaatste ook de officiële Game Pass-account een reactie, zoals je hieronder leest. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd alvorens er een officiële aankondiging volgt.

Het is niet de eerste keer dat er via hints op Twitter aankondigingen gebeuren voor Game Pass. In oktober werd op een gelijkaardige manier aangekondigd dat Rainbow Six Siege naar Game Pass kwam.

Ben je nog niet vertrouwd met de Phoenix Wright-games? Lees dan alvast eens onze Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy review.

Read this next